Barbara van der Veen
Schrijver van levensverhalen

Mijn naam is Barbara van der Veen en ik schrijf levensverhalen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan ik uw leven vastleggen door u te interviewen. Of een portret schrijven van een overledene door geliefden en vrienden te interviewen. Ik leg alle bijzondere momenten en wendingen die een mensenleven kenmerken vast in een mooi bewaarboek. Op mijn website, Your story told, vindt u meer informatie.

 

 

Klazien Kruisheer, schrijfster | spreker bij uitvaartdiensten

Is uw naaste overleden en zoekt u iemand die een mooie toespraak kan schrijven? Klazien Kruisheer helpt u graag. Met een of meerdere persoonlijke tekst(en) op maat zorgvuldig afgestemd op uw situatie.

www.klazienkruisheer.nl

Muzikale ondersteuning 

       " Waar de woorden ophouden begint de muziek". Heinrich Heine


Bij afscheidsbijeenkomsten neemt muziek vaak een cruciale rol in. 
De Schaapskooi is ingericht om het afspelen van muziek professioneel te ondersteunen.

Bij De Schaapskooi hebben we al meerdere malen gemerkt hoe (live)muziek positief kan bijdragen aan een laatste groet.  We schetsen u een aantal voorbeelden: het nichtje speelt op haar piano het favoriete nummer van haar oma, een beste vriend met zijn doedelzak gaat de rouwauto voor en een klankschalensessie begeleidt de afscheidsbijeenkomst. 

Er zijn musici die bij een afscheid live kunnen ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn Sounds of Silence en Arleen van Wijland.
 

Sounds of Silence: Met een breed aanbod aan professionele muzikanten en muziekgenres verzorgen zij livemuziek op maat bij begrafenissen en crematies door heel Nederland. Zet uw wensen op een rij of laat u inspireren door een uitgebreide bestand aan artiesten.

Arleen van Wijland (Sopraan): Sopraan Arleen van Wijland zingt sinds 2001 in professionele koren en ensembles en wordt regelmatig als soliste gevraagd in het Oratoriumvak. Arleen zingt op verzoek klassieke stukken van o.a. Bach, Schubert, Fauré, Mozart, Franck, Händel en vele anderen. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid mogelijkheden.

 

Persoonlijke bloemwerken voor afscheids- en herdenkingsdiensten

Mijn naam is Ingeborg van Paridon-Spierenburg, woon in Soest, ben getrouwd en heb 3 lieve dochters. 16 jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en ben ik bloemiste geworden. Mijn passie ligt bij het maken van mooie en stijlvolle rouwarrangementen vanuit mijn eigen atelier aan huis. Ook voor romantisch bloemwerk voor feesten en bruiloften bent u bij mij aan het juiste adres.
 

Mijn doelstelling is, in het geval van rouwarrangementen, om nabestaanden in alle rust professioneel advies te geven voor passend en persoonlijk bloemwerk. Een bezoek aan huis behoort hierbij zeker tot de mogelijkheden. Kijkt u gerust op mijn website voor enkele impressies www.labellarosa.eu

 

Ondersteuning rondom het levenseinde

Naast haar werk als uitvaartbegeider, begeleidt Marion Kroezen ouderen, ernstig zieken en hun naasten rondom het levenseinde. Als vertrouwenspersoon en klankbord maakt zij de onderwerpen bespreekbaar die u en uw naasten bezig houden. Waar nodig kan zij praktische en zakelijke dingen voor u regelen die verband houden met bijvoorbeeld een zorgverklaring of een dossier voor uw nabestaanden met zakelijke en praktische gegevens.

Als de uitvaart achter de rug is, kan Marion ondersteunen bij het rouwproces. Wilt u meer weten?
www.fin-esse.nl