Audiovisuele ondersteuning

De Schaapskooi is toegerust met professioneel materiaal voor audiovisuele ondersteuning van uw afscheidsbijeenkomst. Hiermee kunnen wij een muzieklijst afspelen en een PowerPoint presentatie ondersteunen en kunt u door middel van een microfoon uw toespraak versterken. Dit kunnen we op uw verzoek aanvullen met livestream (inclusief opname),  meerdere microfoons, een piano en of een geluidsregistratie van de bijeenkomst.
Als u beelden en/of muziek wilt aanleveren, kunt u deze sjablonen gebruiken. U vindt hier twee bestanden, te weten een Excelbestand voor het technisch draaiboek en een Powerpoint sjabloon voor een eventuele beeld presentatie. 

Onze tarieven kunt u downloaden op onze homepagina.        

Op het moment dat uw vragen heeft zoals meervoudige beeldbronnen en het verzorgen van filmmateriaal adviseren wij een externe professionele AV partner die de kwaliteit vanuit expertise kan waarborgen.

 

 

 

 

Herinnerings- en afscheidsreportages

Hazel Ling, afscheidsfotograaf en beeldend kunstenaar
info@troostinbeeld.nl
www.troostinbeeld.nl

Feestelijke momenten willen we vastleggen om de mooie herinneringen later weer op te kunnen halen. Maar we denken er niet snel aan om een verdrietige fase in het leven, zoals een afscheid, vast te leggen. Terwijl het ook waardevol is deze herinneringen te bewaren.  

Op een subtiele en toegankelijke manier leg ik als afscheidsfotograaf herinneringen vast rondom een afscheid. In de vorm van een fotoreportage vertel ik uw verhaal.

Ongeneeslijk ziek

Wanneer het bekend is dat het afscheid nadert wordt elke moment gekoesterd. Het alledaagse wordt dan extra bijzonder. Samen koken, een boek voorlezen, een kop koffie doen, de hond uitlaten, avondeten …  In een herinneringsreportage worden deze “alledaagse” momenten puur en authentiek vastgelegd.

Ziekbed

Ook de laatste levensfase op en aan het ziekbed kan op een discrete en subtiele wijze in beeld worden gebracht. Denk aan de dagelijkse verzorging, een gesprek, een aanraking, een lach of een traan. Het zijn juist deze kleine, soms kwetsbare momenten van aandacht en verbondenheid die het waard zijn om vast te leggen en later terug te kunnen zien. Van tevoren kunnen we bespreken hoe u wel of juist liever niet gefotografeerd wilt worden.

Licht in donker

Het leven is net als yin en yang. Het is nooit volledig donker of volledig licht. In deze donkere fase ga ik met samen u op zoek naar de kleine lichtpuntjes. Vanuit liefde belicht ik de zachte en liefdevolle kant van deze emotionele periode voor u. In de vorm van een fotoboek maak ik de herinneringen tastbaar voor later.

Tarieven en mogelijkheden

De wensen voor fotografie rondom een afscheid zijn heel persoonlijk.Op basis van uw wensen maak ik een passende offerte. De tarieven zijn gebaseerd op een uurtarief van € 105. Graag bespreek ik tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek de mogelijkheden.  Op mijn website vertel ik u graag meer over de tarieven en mogelijkheden.

Reviews:

"  ... Zij weet fotograferen te verheffen tot kunst ... "

 Haar feilloze timing, oog voor detail en menselijke interactie maakt dat wij een prachtige herinnering aan die dag hebben. Heel, heel veel dank voor de warmte die je hebt weten te vangen … ”

” … Hazel heeft op professionele wijze het afscheid van mijn man prachtig in beeld gebracht. Ze was onzichtbaar aanwezig, maar haar aanwezigheid heeft prachtige herinneringen opgeleverd … “