Persoonlijke ondersteuning bij overlijden,  
  afscheid nemen en herdenken

  Afscheid nemen is al moeilijk genoeg. Wij ondersteunen u zo veel mogelijk, zodat u steun kunt vinden bij elkaar. Wij zien hoeveel troost en kracht achterblijvers putten uit een met elkaar gevuld en gedragen afscheid. Door onze ruime ervaring met het organiseren van compleet verzorgde bijeenkomsten en ons uitgebreid dienstenpakket zijn wij in staat om u passend te ondersteunen. Uw wensen en verhaal zijn hierin altijd leidend!

  Vanuit het bewustzijn dat wij als locatie een substantiële bijdrage kunnen leveren aan het slagen van uw bijeenkomst, doen wij ons uiterste best al uw wensen te realiseren. Een wezenlijke bijdrage leveren aan het afscheid van uw dierbare: dat zien wij als onze missie. Wij vinden het belangrijk dat de dood zijn natuurlijke plaats in het leven krijgt. Daarom ondersteunen wij elke uitvaartplechtigheid of andere afscheidsceremonie met een breed scala aan faciliteiten: 

  • De verschillende uitvaartmogelijkheden en locaties
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden;
  • Muziek-, beeld- en geluidsbegeleiding;
  • De mogelijkheid van overnachten in onze hotelkamers;
  • Ritueel ondersteunende faciliteiten, zoals het luiden van onze klok. Naast De Schaapskooi is een klokkenstoel gebouwd. om aan de vraag van het luiden van de klok, bij het binnenrijden of wegrijden van de dierbare die overleden is, te kunnen voldoen. Het luiden van klok accentueert het moment van afscheid nemen.
  • Onze wensboom voor uw persoonlijke boodschap aan de overledene of voor de achterblijvers.