Afscheid, uitvaart en herdenken op uw eigen-wijze

Bij De Schaapskooi is alle expertise en zijn alle faciliteiten aanwezig om de uitvaartplechtigheid en de condoleancebijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Met respect voor de overledene en voor uw persoonlijke wensen, krijgt elke uitvaartdienst of afscheidsceremonie bij ons op een persoonlijke manier gestalte. U kunt bij ons terecht met al uw (bijzondere) wensen voor de uitvaartdienst zelf en de ontmoetingsmomenten daar om heen.

Standaard openingstijden kennen wij evenmin. De ruimte wordt per 4 uur verhuurd en niet per drie kwartier of halfuur, zodat er geen tijdsdruk is. Er is tijd voor de plechtigheid en de persoonlijke bijeenkomst daarvoor of daarna. Die ontmoeting kan op vele manieren. U kunt denken aan de traditionele kop koffie met iets passend erbij, een glas wijn met een hapje of bijvoorbeeld een compleet verzorgd diner met aansluitend een overnachting. U kunt ook afscheid nemen met een gezamenlijk ontbijt en een stiltewandeling met het lievelingsdrankje van de dierbare.

Voor herdenkingsdiensten en uitvaartplechtigheden kunt u op ieder gewenst moment gebruikmaken van De Schaapskooi: overdag, maar ook 's avonds, doordeweeks en in het weekend. Op ieder tijdstip staan wij voor u klaar. Zo kunt u afscheid nemen of herdenken wanneer u dat wenst.