Afscheidsmogelijkheden

Onze plek in de natuur is beschikbaar voor iedereen, ongeacht uw verzekeringspolis of uitvaartverzorger. Het maximaal aantal toegestane gasten per zaal is afhankelijk van de capaciteit van de zaal. Catering mogen wij verzorgen conform de richtlijnen van het RIVM. De verstrekkingswijze is zodanig aangepast dat gezondheid, hygiëne en gastvrijheid in balans zijn. Tevens kan er gewerkt worden met een livestream, voor alle mensen die niet aanwezig kunnen zijn. Deze livestream kan ook vertoond worden in andere zalen, waarna u en uw gasten tijdens de condoleance samen kunnen komen in ons ruime restaurant en tuin voor de concoleance. 

Prijslijst en mogelijkheden

Locaties

De Schaapskooi

 
De Schaapskooi

 

Boshuisje

 

Ruimten voor herdenken,
condoleren en afscheid nemen

Wij bieden tijd en ruimte en leveren op maat afgestemde dienstverlening.
Een onafhankelijke uitvaartplek voor uw persoonlijke uitvaartdiensten, afscheidsceremonies en voor alle bijeenkomsten vóór of na de uitvaartplechtigheid. Zoals een herdenkingsdienst op de dag voor de uitvaartdienst of een condoleancebijeenkomst met catering direct na de begrafenis of crematie. 

 

Condoleancebijeenkomst

Na de begrafenis of crematie komen de nabestaanden meestal nog even bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst – in delen van het land ook wel koffietafel genoemd – bestaat de gelegenheid tot condoleren en het nuttigen van een hapje en een drankje.

Wij bieden de mogelijkheid deze bijeenkomst te organiseren in De Schaapskooide Vijverzaal of in ons restaurant. Uw wensen bepalen de de culinaire invulling van deze bijeenkomst. U kunt denken aan een assortiment van broodjes, koffie en thee met iets zoets erbij, een borrel met een bepaalt bittergarnituur, of een koud of warm buffet. 

Herdenkingsdiensten

Een herdenkingsdienst is een moment om de overledene te herdenken. En vindt meestal voor de uitvaart plaats. Tijdens een herdenkingsdienst reflecteren de nabestaanden op het leven van degene die overleden is, vaak aan de hand van anekdotes en verhalen. Er worden samen herinneringen opgehaald en vaak zijn er momenten van stilte en bezinning. De aanwezigen delen hun emoties en vinden steun bij elkaar zo kort voor de eigenlijke uitvaart.

Het is mogelijk een herdenkingsdienst te organiseren na de uitvaart – bijvoorbeeld op de geboortedag of sterfdag van de overledene – als onderdeel van de rouwverwerking of om stil te staan bij de overleden dierbare.