Het Boshuisje 24-uurs opbaarlocatie

Het Boshuisje is onze familiekamer met een intieme opbaarruimte omgeven door de rust en schoonheid van de natuur. Deze ruimte geeft u de rust om dichtbij uw overleden dierbare te zijn tijdens dit unieke en natuurlijke proces. 
 
In het Boshuisje bevindt zich een zitkamer met openhaard, een woonkeuken en een aparte opbaarruimte. Vanuit de woonkmare kunt u de tuin betreden met een prachtig uitzicht over het gehele landgoed.
Als u dierbare is opgebaard krijgt u zelf de toegangssleutel en kunt u zowel overdag als in de avond zelf bepalen wanneer u in het Boshuisje bij de overledene wilt zijn en hoe lang u wilt blijven. U heeft hier alle mogelijkheid om iets te drinken en te eten. Zo kunt u in rust bij elkaar en bij de overledene zijn.

Aanvullende informatie

Ook als de afscheidsbijeenkomst niet plaatsvindt in de Schaapskooi of Vijverzaal kunt u het Boshuisje als opbaarmogelijkheid huren. Mochten de nabestaanden geen behoefte hebben aan (vaak) langskomen dan eveneens is het Boshuisje een respectvolle ruimte voor opbaring. 

U vindt onze meest recente prijslijst op onze homepage