Het Boshuisje 24-uurs opbaarlocatie

Het Boshuisje is geen evenementenlocatie maar onze intieme familiekamer met een opbaarruimte omgeven door de rust en schoonheid van de natuur. Deze ruimte geeft u de rust om dichtbij uw overleden dierbare te zijn tijdens dit unieke en natuurlijke proces. 
 
In het Boshuisje bevindt zich een zitkamer met openhaard, een woonkeuken en een aparte opbaarruimte. Vanuit de woonkamer kunt u de tuin betreden met een prachtig uitzicht over het gehele landgoed.
Als u dierbare is opgebaard krijgt u zelf de toegangssleutel en kunt u zowel overdag als in de avond zelf bepalen wanneer u in het Boshuisje bij de overledene wilt zijn. U heeft hier alle mogelijkheid om iets te drinken en te eten. Zo kunt u in rust bij elkaar en bij de overledene zijn.

Aanvullende informatie

Mochten de nabestaanden geen behoefte hebben aan (vaak) langskomen dan eveneens is het Boshuisje een respectvolle ruimte voor opbaring. 
NB: Wij verwijzen u naar de uitvaartbegeleiding voor de verzorging en de daarbij behorende faciliteiten zoals een koelplaat. De uitvaartbegeleiding krijgt de 2e sleutel zodat de verzorging kan plaatsvinden in overleg tussen u en de uitvaartbegeleiding.

U vindt onze meest recente prijslijst op onze homepage